«سراج 24» گزارش می‌دهد؛

نحوه انتخابات استانداران به اختیار وزیر کشور یا رئیس جمهور؟/4 گزینه روحانی برای تصدی استانداری استان مرکزی

حرف و حدیث‌ها درباره تعیین استانداران، مخصوصا استاندار مرکزی مطرح بود تا اینکه وزیر کشور در گفتگو با روزنامه اصلاح‌طلب آرمان امروز از گزینه‌های رئیس جمهور برای تصدی استانداری مرکزی خبر می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سراج24، حرف و حدیث‌ها درباره تعیین استانداران، مخصوصا استاندار مرکزی مطرح بود تا اینکه وزیر کشور در گفتگو با روزنامه اصلاح‌طلب آرمان امروز از گزینه‌های رئیس جمهور برای تصدی استانداری مرکزی خبر می‌دهد.

رحمانی‌فضلی می‌گوید: آقای رئیس‌جمهور بسیار مبادی آداب هستند؛ به من لطف دارند و در مسیر وزارت کشور همکاری زیادی کردند. الان هم که می‌خواهیم برای استان مرکزی استاندار انتخاب کنیم، ایشان 3 یا 4 مورد را معرفی کردند و گفتند اگر شرایط موردنظر را دارند، یکی را منصوب کنید البته در نظر داشته باشید درنهایت آقای رئیس‌جمهور است که باید گزینه نهایی را تائید کند. من وزیر آقای روحانی هستم و یقین بدانید اگر ایشان به من دستور بدهد که کسی را به‌عنوان استاندار منصوب کنم، لحظه‌ای تردید نمی‌کنم.

اخبار مرتبط

توافق اخیر با عزت، قدرت و بر مبنای اصول رهبر انقلاب پیش رفت